Post Office Interior Design

idee interieur maison design Post Office Interior Design

idee interieur maison design Post Office Interior Design

Get
Adornment picture interior design admires tnt post office 7 decorate picture
Bronxgeneralpostoffice
Post office interior design
Get
Singapores largest post office opens with future ready features channel newsasia
The washington post office by gensler office snapshots
This project underlines hkdcs efforts in encouraging and promoting the use of design to create business value and deliver better public service
Challenge
Customers prepare to mail items at the newly opened newhall post office on monday march 27 2017 katharine lotze the signal
Architecture
Post office architecture design
Grand central post office web center new york ny cts group architects
Interior barbara jordan post office 401 franklin st downtown houston
New canada post office
Interior design
Washington post office design 5 filzfelt baffle ceiling
Photo 1 of 5 architect office interior design post office interior design viliam soltys civil engineering
The washington post
Australia post offices by gray puksand melbourne australia retail design blog

Brand Strategy Brand Identity Brand Application Interior Design

Design studio Post-Office has transformed an old photographic storage unit in east London into an office and creative studio (+ slideshow). More

Taking such a well-loved, recognisable brand and adapting it for an ever-changing market place was an exercise in simplification and clarity of communication. The mark itself was stripped back to basics with a brighter, cleaner colour palette. The visual language style utilises a friendly type style and simple illustration.

Philippe Malouin’s design studio Post-Office has used a minimal colour palette and custom-designed furniture to turn a London warehouse into the UK head office of skincare brand Aesop. More

Post-Office Post-Office creates “simple and elegant” UK headquarters for Aesop

The customer process in the new Crown Post Offices also required a rethink of the communication strategy to help reduce waiting times. Central to this solution was the goal of removing the infamous standing queues from the Post Office. This goal has now become a reality. The ideas that I-AM developed are now being rolled out across the nation’s Post Office network.

I-AM have immersed themselves in our business, our objectives and, importantly, our culture. They have also built excellent relationships with my colleagues and my team. Gary Hockey-Morley Marketing Director, Post Office

Ashleigh Davis | 5 November 2013 | 5 comments Dezeen offices by Post-Office

Ultimate Dezeen Awards to be awarded for outstanding studios and projects Dezeen Awards 2018 architecture longlist announced Elongated skylight illuminates stables in Chile by Matias Zegers Architects Neons used to make Shoreline Waikiki “the most instagrammable hotel in Hawaii” Competition: win a Bigger Carry-On suitcase from Away Six buildings that create a buzz with honeycomb-patterned facades

Dan Howarth | 18 August 2012 | 4 comments The Surgery by Post-Office

The goal for AESOP Glasgow was to create a space with a strong and unique visual identity whilst staying true to AESOP’s aesthetics. The sculptural yet functional installation uses simple materials to highlight and compliment AESOP’s range of products. 

Dan Howarth | 23 September 2015 | Leave a comment The Operators office in a converted storage unit by Post-Office

Dan Howarth | 23 April 2013 | 4 comments Touch Digital by Post-Office

Herringbone parquet covers the walls and floor of this photography studio in east London by local design practice Post-Office. More

The goal for Everlane’s Pop Up shop at Opening Ceremony was to create a space that reflects Everlane’s paired down ideology. The intervention uses visual language that POST-OFFICE saw fit to operate as a sculpture to house and proudly display Everlane’s products.

Sophisticated in its approach to creativity, POST-OFFICE, mixes the rigorous versatility and high-hand expertise of Valextra with its peculiar integrity and orientation towards clean and clear statements. To frame out the new Mount Street shop, a simple material such as MDF has been extensively used to create a unexpected sculptural wall emphasising the powerful presence of Valextra products: cut, polished and laminated it creates an alluring and intricate grid to display the range of contrasting colourful bags, creating an abstract axonometric immersive landmark.

The arrival of new competitors, and the arrival of email and web have meant that the past decade has been one of transformation for the Post Office. I-AM were asked to re-think the Crown Post Offices and create an efficient experience that would build the Post Office brand perception over the next ten years.

The goal for Aesop UK headquarters in London was to create a space with a refined warehouse feel, open plan space planning, highlighting the skylights and the historical features of the space, whilst keeping with Aesop’s art direction. 

Here are some photographs of Dezeen’s new offices at The Surgery in north London, designed by London studio Post-Office. More

The ambition of the first flagship store in the UK aims to reflect Valextra’s excellence legacy while looking at a contemporary interpretation of its values. Through an intervention matching the flavour of an historical building in Mayfair – previously hosting an antiques shop – with the twist of a fresh structural restoration, the new store will engage the past and the present.

Discover sculptures from around the world via our new Pinterest board Latest Dezeen Weekly features a chainless bike and a house for a disabled dog Dezeen Jobs Highlights

The ground floor of Dezeen’s north London office The Surgery has been transformed into a walk-in watch shop by local studio Post-Office (+ slideshow). More

Post Office Interior Design